Yhteystiedot

Leppäsuon Huoltokorjaamo Oy

Leppäsuonkatu 5

00100 Helsinki

puhelin 406 306

huolto@welho.com

Löydät meidät klikkaamalla alla olevaa linkkiä:

http://kotisivukartta.fi/?m=541ee53b6381b

kuva_kadulta


HUOM!! Pysäköi paikoille: 17,18,19 tai 20, ensimmäisinä oikealla parkkipaikalle ajettaessa.

Töölön suunnasta tultaessa Mechelininkadulta;

Aja ABC:n /Alepan kohdalta n. 150 metriä eteenpäin ja käänny vasemmalle, Leppäsuonkadulle. Sijaitsemme vasemmalla, n. 250 metriä Mechelininkadulta, hieman katutasoa alempana. Pysäköintipaikkamme on ennen sisäänajoluiskaamme, ystävällisesti pyydä puomikoodi jo aikaa varatessasi.

Länsiväylän suunnasta tultaessa Mechelininkadulta;

N. 150 metriä ennen ABC:n / Alepan risteystä käännytään oikealle, Leppäsuonkadulle.Sijaitsemme vasemmalla,n. 250 metriä Mechelininkadulta, hieman katutasoa alempana. Pysäköintipaikkamme on ennen sisäänajoluiskaamme, ystävällisesti pyydä puomikoodi jo aikaa varatessasi.


Runeberginkadulta tultaessa;

Liikenneympyrästä Hietaniemenkadulle ja heti vasemmalle, ravintola Laulumiehen ja Navy Jerry´s:n kulmasta. Sijaitsemme kävelykadun varrella, oikealla, hieman katutasoa alempana.Pysäköintipaikkamme on oikealla sisäänajoluiskamme jälkeen, ystävällisesti pyydä puomikoodi jo aikaa varatessasi.

Hietaniemenkadulta tultaessa;

Käänny ennen Runeberginkadun liikenneympyrää oikealle ravintola Laulumiehen ja Navy Jerry´s:n kulmasta. Sijaitsemme kävelykadun varrella oikealla, hieman katutasoa alempana.Pysäköintipaikkamme on oikealla sisäänajoluiskamme jälkeen, ystävällisesti pyydä puomikoodi jo aikaa varatessasi.


Jos et löydä perille, soita, neuvomme kyllä!

ovelta
kuva oveltamme

Hyvät kulkuyhteydet myös julkisilla, bussi- ja raitiovaunupysäkit aivan vieressä, ja linja-autoasema sekä metro vain 5 minuutin kävelymatkan päässä!